0
Fudbal

Bejl spreman, Kranjčar povređen

Objavljeno: 23.03.13 u 18:59

bejl-hrvatska-vels

Ako uopšte više bilo koga zanimaju ostale utakmice u kvalifikacionoj grupi 1 za plasman na Mondijal 2014. godine, u kojoj će pored utakmice u Novom Sadu gde će Srbija ugostiti Škotsku, u utorak su na programu još dva meča – Hrvatska gostuje Velsu, a Makedonija putuje u Belgiju.

Velšani su potpuno neočekivano, nakon debakla u duelu sa „orlovima“, postali jedina selekcija koja koliko-toliko može da ugrozi Belgijance i Hrvate. S obzirom da u utorak dočekuju „vatrene“ navijače Velsa je zabrinulo to što je Geret Bejl na poluvremenu napustio utakmicu sa Škotskom, ali ispostavilo se da su strahovanja bila bezrazlošna pošto je fudbaler Totenhema imao problem sa virusom želudca, a ne sa već poznatom povredom zgloba.

Na drugoj strani Igor Štimac za meč u Kardifu neće moći da računa na Nika Kranjčara koji ima problema sa ligamentima i čeka ga nekoliko nedelja pauza, dok će Džo Šimunić biti spreman za utakmicu bez obzira što je danas propustio trening.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter