0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: starsport

Vukoičić: Očekujem da nam se dobar rad isplati

Objavljeno: 22.03.13 u 17:45
FOTO: starsport
FOTO: starsport

Košarkaši Crvene zvezde Telekom poslednju utakmicu u ligaškom delu takmičenja u ABA ligi ove sezone igraju u Kragujevcu protiv Radničkog. Crveno beli su dobro radili na treninzima u poslednje vreme, a trener Vlada Vukoičić očekuje da će se to njegovoj ekipi i isplatiti.

„Već nekih mesec dana igramo u ritmu jedne utakmice nedeljno. To nam je omogućilo mnogo više prilike za trening. Kada se promeni ritam igranja, obim i intezitet treniranja to u početku ne daje rezultat, ali kako vreme odmiče uviđa se napredak. Očekujem da će nam se predan rad isplatiti, da ćemo igrati bolje i da ćemo pobeđivati“, rekao je Vukoičić.

Ipak, Vukoičić zna da Zvezdu očekuje težak posao u dvorani Jezero, posebno zbog toga što Radnički u poslednje vreme beleži dobre rezultate.

„Kragujevčani su dobroj poziciji, ostvarili su primarni cilj, a to je bio izlazak u Evropu. Takođe, obezbedili su plasman na Fajnal-for čemu su se nadali i stremili i što je najveći uspeh u istoriji kluba. Poslednjih desetak utakmica igraju jako dobro, beleže odlične rezultate, imaju izvanrednu formu. Njihov teren u Kragujevcu važi za veoma težak gostujući teren. Oni su vrlo ozbiljan i kvalitetan tim i mislim da će ova utakmica biti prava završnica ABA lige“, ističe Vukoičić.

Nakon što se javno izvinio svima na Malom Kalemegdanu, Elton braun će se posle dužeg vremena naći u timu.

„On od ponedeljka trenira sa ekipom. Ne mogu da kažem da je u lošem stanju, jer je imao trenažni proces i dok je bio van tima, ali ne znam u kakvoj je formi jer nije igrao utakmice. Ovo će biti dobro prilika da proverimo u kakvom je stanju i šta od njega možemo da očekujemo u nastavku sezone. Utakmica sa Radničkim biće prava provera za to“, konstatuje Vukoičić.

Sa druge strane Crvena zvezda neće moći da računa na Vuka Radivojevića zbog lakše povrede.

„Protiv Raničkog neće moći da igra Vuk Radivojević. On ima problema sa kolenom i neće trenirati nekoliko dana, ali očekujem da njegova pauza neće biti duga“, rekao je trener crveno-belih.

Utakmica poslednjeg kola ABA lige između Radničkog i Crvene zvezde Telekom na programu je u subotu 23. marta od 20 časova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter