2
Domaći fudbal

Štarjk u Zemunelu

Objavljeno: 22.03.13 u 13:29

sp-grubor

Nema para, nećemo da radimo. To je deviza zaposlenih radnika u Partizanovom sportskom centru u Zemunu.

Oni u 2013. godini nisu primili nijedan jedini dinar i naravno da su nezadovoljni. Kažu, neće da rade dok im se ne uplati novac, a u klubu tvrde da će to biti danas.

„Trebalo je da dobijemo neki novac 15. marta, ali se to nije dogodilo i na račun je legao tek danas.

Mi smo odmah dali nalog da se u toku dana isplate januarske plate, a do kraja meseca će biti isplaćena i zarada za februar“, kaže generalni sekretar Darko Grubor.

0
0

2 Komentara

  1. When I first saw this title Å tarjk u Zemunelu | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. I’m writing a paper on romoba vacuum cleaners and I observed this article being incredibly beneficial and informative. Thank you.
    jDaveRishanr

    0
    0
    Odgovori
  2. When I first saw this title Å tarjk u Zemunelu | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. I’ve heard that there are some issues with character limits on the PS3 web browser. Has this problem been fixed? Would I be able to type out long blog posts on the PS3 web browser?.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter