0
Evropske lige

Portugal se izvukao

Objavljeno: 22.03.13 u 15:55

coentrao

Izrael je bio na pragu velikog iznenađenja u kvalifikacionoj grupi F, vodili su sa 3:1 protiv Portugala, ali im ni to nije bilo dovoljno da dođu do pobede, meč je završen nerešenim rezultatom 3:3.

Portugal je bio apsolutni favorit, poveli su u 2. minutu kada je Bruno ALveš zatresao mrežu posle centaršuta Migela Velosa. Ali do kraja prvog poluvremena Izrael je zahvaljujući napadačkom tandemu Hemed – Ben Basat došao do preokreta. Prvo je Špungin asistirao Hemedu za 1:1 u 24. minutu, a zatim je napadač Majorke u 40. uposlio Bena Basata za vođstvo Izraela. Kada je Rami Geršon pogodio u 70. minutu posle asistencije Natcha izgledalo je da će Izrael doći do tri boda i otići na +3 na drugom mestu, ali se to nije desilo. Smanjio je dva minuta kasnije Helder Poštiga na asistenciju Kristijana Ronalda, a u 93. minutu konačan rezultat postavio je Fabio Koentrao.

U grupi F posle nekompletnog petog kola prva je Rusija sa 12 bodova, slede Izrael i Portugal sa po 8 bodova i do kraja će voditi borbu za drugo mesto i baraž, s tim da Portugal u poslednjem meču kvalifikacija čeka upravo Izrael.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter