0
Fudbal

Nula u Švedskoj, Ukrajina slavila u Poljskoj

Objavljeno: 22.03.13 u 23:09

Ibrahimovic

Reprezentacije Švedske i Republike Irske remizirale su u Solni 0:0, pa je tako selekcija koju predvodi Đovani Trapatoni ostala u konkurenciji za drugo mesto. Šveđani imaju devet bodova, a odmah iza su Republika Irska sa osam i Austrija sa sedam bodova. Prvi su Nemci sa 13 bodova.

U grupi H Ukrajina je kao gost savladala Poljsku sa 3:1 i tako održala korak sa Crnom Gorom i Engleskom. Jarmolenko, Husev i Zozulija su bili strelci za Ukrajinu, a jedini gol za Poljsku je dao Pišček. Ukrajina je sa 2:0 povela za samo sedam minuta… Englezi su u istoj grupi rasturili nesrećni San Marino sa 8:0 u gostima, a golovi su se ređaLI: autogol Dela Vale, Čembrlen, Defo, Jang, Lampard, Runi, Staridž i za kraj Defo.

U grupi I Francuska je savladala Gruziju sa 3:1 i tako došla do prvog mesta u grupi sa 10 bodova, pošto je Španija odigrala 1:1 sa Finskom i ima osam bodova. Golove za galske petlove su postigli Žiru, Valbuena i Riberi, a Kobakidze je dao utešni gol za goste u Parizu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter