0
Fudbal

Nemci s pola gasa, Albanci šokirali Norvešku

Objavljeno: 22.03.13 u 21:00

Germany

Reprezentacija Nemačke rutinski je došla do pobede u Kazahstanu od 3:0 u okviru grupe C i tako zadržala prvo mesto sa 13 bodova, ali ih Švedska prati i ima priliku da priđe na -3 i da ima meč manje. Nemci su igrali u prilično čudnoj formaciji, jer u startnoj postavi nije bilo klasičnog špica – Klose odsutan zbog povrede, a Gomez počeo na klupi. Ipak, samo dva minuta u prvom poluvremenu su bila dovoljna pancerima da dođu do nedostižne prednosti. U 20. minutu pogodio je Bastijan Švajnštajger, a dva minuta nakon toga i Mario Gece. U drugom poluvremenu upisao se i Tomas Miler. Dve asistencije na ovom susretu upisao je Mesut Ozil.

Odigran je i jedan meč grupe E, Norveška je poražena od Albanije u Oslu, a jedini gol na meču dao je Salihi. Albanija je na ovaj način došla do deobe drugog mesta sa Islandom i ima devet bodova, a Norveška je pala na četvrtu poziciju sa sedam bodova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter