2
Fudbal

Minut ćutanja u Maksimiru

Objavljeno: 22.03.13 u 13:47

fudbal

Večerašnji meč između Hrvatske i Srbije u Zgrebu počeće minutom ćutanja u čast potpresednika Hrvatskog nogometnog saveza Roberta Komena.

On je preminuo u četvrtak uveče i zbog toga će biti upriličen minut ćutanja, potvrdio je izvršni predsednik HNS Damir Vrbanović.

Utakmica Hrvatska – Srbija počinje u 18 časova.

0
0

2 Komentara

  1. When I first saw this title Minut ćutanja u Maksimiru | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. I do not even know how I ended up here, but I thought this post was good. I don’t know who you are but certainly you are going to a famous blogger if you are not already Cheers!
    CKristenNasont

    0
    0
    Odgovori
  2. When I first saw this title Minut ćutanja u Maksimiru | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. I feel I’ll change to this blogengine system as it is a good deal nicer than mine.
    nJohnAlingav

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter