0
Fudbal

Belgijanci se prošetali Skopljem

Objavljeno: 22.03.13 u 23:15

mkd - belgija 1

Reprezentacija Belgije je pobedom u Skoplju praktično izbacila selekciju Srbije iz borbe za plasman na SP. Belgijanci su slavili sa 2:0 i tako se izjednačili po broju bodova sa Hrvatskom na čelu grupe A sa 13 bodova.

Kevin De Bruine je doveo Belgiju u vođstvo u 26. minutu, a meč je rešio Eden Azar koji je iskoristio penal u 62. minutu.
Srbija i Makedonija sada imaju čak devet bodova manje u odnosu na Belgiju i Hrvatsku, a Vels je sada zauzeo treće mesto pošto je slavio protiv Škotske u Glazgovu sa 2:1. Škoti su poveli golom Henlija, ali je crveni karton Snodgrasa sve poremetio kao i dosuđeni penal. Izjednačio je Aron Remzi sa bele tačke u 72. minutu, a Robson Kanu je doneo sva tri boda Velsu golom u 75. minutu. Vels sada ima šest bodova iz pet odigranih mečeva i još ima kakvu-takvu šansu da zauzme makar drugo mesto, mada je i to nerealno.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter