0
ATP

Troicki bljesnuo u Majamiju

Objavljeno: 21.03.13 u 20:16

Viktor Troicki

Posle dosta vremena Viktor Troicki je uspeo da trijumfuje na nekom većem turniru pošto je u meču 1. kola takmičenja u Majamiju savladao Španca Pabla Anduhara sa 2:0, po setovima 6:2, 6:3, posle samo 66 minuta igre.

Srpski teniser je u krajnje čudnom prvom setu čak tri puta uspeo da oduzme servis protivniku, pa mu jedan brejk sa druge strane nije previše odmogao da taj deo igre reši u svoju korist.

Gotovo identična slika viđena je i u drugom setu pošto je Troicki još tri puta brejknuo Anduhara, koji je bolje igrao kada je naš teniser izvodio početni udarac, ali na njegovu žalost iskoristio je samo dve od ukupno osam brejk lopti.

U narednom kolu Troickog očekuje duel sa Žo-Vilfridom Congom i tek tada ćemo imati uvid u to da li se radi o trenutnom bljesku ili će nekada Top20 igrač nastaviti da pruža dobre partije i tako krene ka vrhu ATP liste.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter