1
AdmiralBet ABA Liga

foto:starsport

Nema kalkulacija

Objavljeno: 21.03.13 u 11:42
foto:starsport
foto:starsport

Košarkaši Crvene zevzde Telekom u subotu u okviru poslednjeg kola ABA lige gostuju u Kragujevcu ekipi Radničkog. Crveno – beli će sigurno na fajnal for ići sa pozicije dva, ali još uvek nije poznato ko će zauzeti treće mesto na tabeli, odnosno ko će Zvedzi biti rival u polufinalu završnog turnira.

Opcija su Partizan ili Radnički, a utakmica u Jezeru odlučivaće o protivniku crveno – belih, jer ukoliko beograđani pobede rival će im biti crno – beli, a u slučaju poraza upravo će im Radnički izaći na megdan u Laktašima.

Zbog ovoga su u „čaršiji“ već zapošele priče o tome kako će crveno – beli „ići“ na poraz u Jezeru kako bi izbegli večitog rivala u polufinalu fajnal fora „Jadrana“, ali trener Vlada Vukoičić decidirano odbija takvu mogućnost.

„Te priče prve svega nisu sportske. Svi mi u Crvenoj zvezdi smo prošli ceo put od mlađih kategorija do seniorske ekipe i nikad se niko nije sreo sa opcijom da trenira kako bi izgubio meč. Mi jedino znamo da u polufinalu idemo na trećeplasirani tim. A, ko će to biti, videćemo.“ rekao je Vukoičić.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Nema kalkulacija | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Outstanding post, I believe people should learn a lot from this web blog its really user pleasant. So much great info on here .

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter