1
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

Makedonke uzele meru Srpkinjama

Objavljeno: 21.03.13 u 20:46

SAŠA BOSKOVIC, ANDREA LEKIC

Ženska rukometna reprezentacija Srbije, poražena je u Kragujevcu u prvom meču u 2013. godini od selekcije Makedonije sa 25:27 (12:14).

Pred 600 gledalaca u kragujevačkom „Jezeru“, Makedonke su bile bolje od oslabljenog srpskog sastava u kome nije bilo Katarine Tomašević, Andree Lekić i Biljane Filipović. Makedonke su bile u vođstvu tokom većeg dela meča. Posle početnih 6:5 i 7:6, naše devojke su još jednom bile u vođstvu u 52. minutu (23:22), ali su gošće sa dva gola Georgijevske rešile meč u svoju korist.

Najefikasnije u redovima naše reprezentacije, bile su Sanja Damnjanović sa šest, odnosno, Kristina Liščević sa pet pogodaka, dok je Elena Gjorgievska ponela epitet igračice utakmice sa devet golova.

„Ono što smo zacrtali, da damo minutažu igračicama koje nisu igrale puno u prethodnom periodu, to smo i uradili. Igrale su Bartošić i Luković, a šansu su dobile i Cvijić, odnosno, Živković. Večeras smo odmarali Lekić, Tomašević i Filipović. Čitavu utakmicu smo bili u zaostatku i na kraju zasluženo izgubili. Imali smo puno tehničkih grešaka. Makedonija je bila bolja večeras. Devojke su umorne, ali to nije opravdanje. Morali smo da pobedimo. U svakom slučaju, svesni smo šta radimo, to je najbitnije…“ – rekao je posle meča selektor Srbije Saša Bošković.

Dev reprezentacije će se na istom mestu ponovo sastati u subotu od 14.00 časova što je odlična prilika za popravni našim rukometašicama.

 

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Makedonke uzele meru Srpkinjama | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Good day. Very cool blog!! Man .. Excellent .. Wonderful .. I will bookmark your blog and take the feeds additionally…I am happy to find numerous useful information here within the post. Thank you for sharing..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter