0
Evropske lige

Janković Đenovin spasilac

Objavljeno: 21.03.13 u 12:05

bosko-jankovic

Srpski fudbaler i kapiten italijanske Đenove Boško Janković konačno se vratio na teren posle višemesečne povrede. Janković je ušao u igru u drugom poluvremenu na gostovanju Fiorentini i bio je asistent za izjednačenje na 2-2, ali je njegov tim na kraju poražen.

Đenovu do kraja sezone očekuje bitka za opstanak, gde će prvi korak biti duel sa direktnim rivalom u toj borbi, Sijenom. Italijanska ‘La Stampa’ je istakla koliki bi značaj srpski fudbaler mogao da ima do kraja sezone.

„U Đenovi sada nestrpljivo očekuju gotovo odlučujuću utakmicu sa Sijenom i možemo reći da su dobili još jedno pojačanje koje će biti važno u dostizanju toliko željenog spasa“, navodi italijanski dnevnik.

Boško Janković se vratio! Vratio se na meču u Firenci i tamo je njegov ulazak u igru bio presudan. Ubrzao je tempo Đenovljana u drugom poluvremenu, ali na kraju nije imao sreće da se kući vrati sa plenom. Posle duge i bolne povrede, Srbin konačno može da bude opasno oružje u rukama trenera Balardinija“, navodi ‘La Stampa’.

Đenova dočekuje Sijenu 30. marta i trenutno zauzima 17. poziciju sa 26 poena, dok gosti imaju bod manje. Prvi klub iznad Jankovićeve ekipe je Atalanta sa 33 poena.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter