0
Košarka

Dabl-dabl Pantić, 25 poena Marinovića u porazu u velikom derbiju

Objavljeno: 21.03.13 u 09:40

Mladen-Pantić

Košarkaši Lukoila savladali su najvećeg rivala u prvenstvu Bugarske, ekipu Levskog sa 98:94 (24:24, 32:22, 24:26, 18:22) i na taj način su ostali na prvom mestu tabele sa 19 pobeda i samo dva poraza.

Očekivao se težak meč i tako je i bilo u drugom poluvremenu, pošto su u prvom domaći igrali mnogo bolje i efikasnije. U timu Levskog bilo je nekoliko raspoloženih igrača, a naročito se istakao u prvom poluvremenu Marko Marinović.

U nastavku gosti su preko pre svih Mladena Pantića polako ali sigurno smanjivali prednost Lukoila ali im je uvek nedostajao koš-dva kako bi preokrenuli tok meča.

U vrlo interesantnom finišu presudila je mirnija ruka igrača Lukoila koji su opstali na mestu lidera. Pantić je u ekipi Levskog za 24 minuta igre postigao 16 poena uz čak 11 skokova, dok je najefikasniji bio Marinović sa 25 poena, uz osam asistencija i pet skokova.

Levski, koji je doživeo četvrti poraz u prvenstvu, u narednom kolu 23. marta gostuje Spartaku iz Plevena.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter