1
Domaći fudbal

Čović: „Sami plaćamo trenera“

Objavljeno: 21.03.13 u 21:12

Nebojša Čović1

Dilemu oko toga na koji način će Crvena zvezda pronaći 200.000 evra za platu novog trenera, Sa Pinta, otklonio je potpredsednik kluba Nebojša Čović.

„Crvena zvezda će svog trenera da plaća preko svog računa, na koji bi uskoro trebalo da stignu prihodi od sponzora i donatora, a možda i od nekog transfera. Sve drugo što se pojavljivalo u medijima su zlonamerne konstrukcije. Za prihode i rashode zaduženi su podjednako svi članovi rukovodstva kluba“ – rekao je Čović u izjavi za Sportski žurnal, demantujući tako nagađanja da će Pintu platu davati neimenovani privatnici koje je pronašao Ivica Tončev.

Da Crvena zvezda nema dug nešto veći od 40 miliona evra ova Čovićeva priča bi mogla da pije vodu, ali kako će sva sredstva sa računa biti preusmeravana ka dužnicima jasno je da će crveno-beli morati da pronađu neko drugo rešenje.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title ÄŒović: & on google I just whent and bookmark it. Aw, this was a very nice post. In idea I want to put in writing like this moreover – taking time and actual effort to make a very good article… however what can I say… I procrastinate alot and certainly not seem to get one thing done.
    nCricvMorawu

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter