2
Fudbal

Ultimatum Jaje Turea

Objavljeno: 20.03.13 u 14:27

Jaja Ture

Agent Jaje Turea, veziste Mančester Sitija, postavio je ultimatum upravi kluba koji je veoma jednostavan – ili ćete do subote dati novi ugovor ili će on otići iz kluba. Mančester Siti je na potezu, a svi ostali klubovi se nadaju da do subote neće biti ponude i da će bivši vezista Barselone biti na tržištu.

Jaja Ture je jedan od ključnih igrača Sitija i svakako da za klub ne bi bilo dobro da on ode, ali priča se o kompletnoj rekonstrukciji… Možda je i Ture deo nje. A jedan od razloga za ovu odluku Jaje Turea je i nepoštovanje svih u klubu, sem Roberta Manćinija koji ceni njegove kvalitete.

0
0

2 Komentara

  1. When I first saw this title Ultimatum Jaje Turea | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Wow, amazing weblog layout! How long have you been blogging for? you made running a blog look easy. The whole look of your web site is fantastic, as well as the content!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter