2
Domaći fudbal

FOTO: starsport

Sa Pinto odradio prvi trening

Objavljeno: 20.03.13 u 13:22
FOTO: starsport
FOTO: starsport

U sredu prepodne na pomoćnom terenu „Marakane“ novi trener Crvene zvezde imao je priliku da se upozna sa igračima, izuzimajući one koji su sa nacionalnim timovima.pinto 06

Sudeći po prvom treningu, Rikardo Sa Pinto će uneti malo živosti među igrače jer konstantno viče i pokušava da ih motiviše i koriguje u radu. Sa igračima komunicira na engleskom, mada često podvikuje na portugalskom i španskom.

pinto 08

Posle zagrevanja i vežbi, podelio je raspoložive igrače u dva tima ne bi li stekao uvid u njihove mogućnosti, mada je bio hendikepiran jer je osovina ekipe odsutna, a izostali su i povređeni Petković i Lazović koji je morao kod zubara.

0
0

2 Komentara

  1. When I first saw this title Sa Pinto odradio prvi trening | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. I’m writing a paper on romoba vacuum cleaners and I observed this article being incredibly beneficial and informative. Thank you.
    jDaveRishanr

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter