2
Fudbal

Pojet preuzima Reding

Objavljeno: 20.03.13 u 22:16

gustavo-pojet
Gus Pojet bi ovih dana trebalo da postane novi menadžer Redinga javljaju engleski mediji. Nakon što je Roberto Di Mateo odbio da sedne na klupu davljenika u Premijer ligi, čelnici su se okrenuli menadžeru Brajtona i moraće da plati ovom klubu obeštećenje kako bi ga doveli odmah, jer on ima još tri godine ugovora sa klubom iz Čempionšipa.

Iako je Brajton u dobroj poziciji da završi u plej-ofu za plasman u Premijer ligu, Pojet želi da se odmah oproba u najjačem rangu i sa 19. mesta spasi Reding do kraja sezone. Trenutno Reding ima -7 u odnosu na Aston Vilu koja je na 17. poziciji koja garantuje opstanak.

0
0

2 Komentara

  1. When I first saw this title Pojet preuzima Reding | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Very well written post. It will be helpful to everyone who utilizes it, including myself. Keep doing what you are doing i will definitely read more posts.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter