2
ATP

Nadalov „dželat“ na Novaka

Objavljeno: 20.03.13 u 23:57

rosol-nadal

S obzirom da je četvoro od ukupno pet srpskih takmičara na turniru u Majamiju bilo slobodno u prvoj rundi, pošto su postavljeni za nosioce, tek nakon mečeva 1. kola saznali su imena svojih protivnika.

Tako će Novak Đoković, koji je prvi „kosturaš“ u muškom delu, turnira u 2. kolu igrati protiv Čeha Lukaša Rosola (poznatog po tome što je prošle godine eliminisao Nadala na Vimbldonu) koji je bio bolji od Luksemburžanina Žila Milera pobedivši ga sa 2:0, po setovima 7:5, 6:4. Zanimljivo je da Rosol nakon trijumfa protiv Nadala nije zabalžio više nijedan značajan rezultat iako se to od njega očekivalo.

Janko Tipsarević će se sastati sa boljim iz dvoboja Australijanca Marinka Matoševića i Izraelca Dudija Sele (meč prekinut zbog kiše pri rezultatu 1:1 u setovima), dok će jedino Viktor Troicki morati da odigra i meč prvog kola u kojem se sastaje sa Špancem Pablom Anduharom.

Jelena Janković će se sastati sa 17-godišnjom Amerikankom Viktorijom Duval, koja je dobila specijalnu pozivnicu od organizatora i opravdala ju je pobedom protiv Čehinje Andree Hlavackove od 2:0, po setobvima 7:6, 6:4.

Mlađa od sestara Radvanske, Ursula, biće prvi protivnik Ana Ivanović pošto je Poljakinja na startu turnira savladala Andreu Bek iz Nemačke sa 2:0, po setovima 6:3, 6:1.

0
0

2 Komentara

  1. When I first saw this title Nadalov & on google I just whent and bookmark it. Spot on with this write-up, I really suppose this web site needs rather more consideration. I’ll most likely be once more to learn much more, thanks for that info.
    CCrichtonDavesona

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter