1
Fudbal

FOTO: STARSPORT

Miha najavio otvoren trening na Maksimiru

Objavljeno: 20.03.13 u 19:32

FUDBAL-REPREZENTACIJA-PRESS CONFERENCE

Foto: starsport

Poput Igora Štimca, koji je najavio da će otvoriti za javnost trening reprezentacije Hrvatske, i selektor Srbije Siniša Mihajlović je otkrio da će dozvoliti svim zainteresovanima da u posmatraju poslednji trening naše selekcije uoči meča sa „vatrenima“, koji će biti održan u četvrtak na zagrebačkom stadionu Maksimir.

Fudbaleri, stručni štab i rukovodstvo Fudbalskog saveza Srbije u četvrtak u prepodnevnim časovima putuju u Hrvatsku, a trening će biti održan u vreme početka utakmice u 18.00 časova.

Interesantno je da je Mihajlović odlučio da ceo trening bude otvoren za javnost, i to ne samo za novinare već za sve gledaoce koje to zanima (uobičajeno je da se predstavnicima sedme sile dozvoli da odgledaju prvih 15 minuta treninga).

Na završnoj konferenciji za medije uoči utakmice novinarima će se u Zagrebu obratiti selektor Mihajlović i najiskusniji fudbaleri Bane Ivanović i Aleksandar Kolarov.

 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter