in ,

Vratili se sa 39 osvojenih medalja

image
Trener Ferenc Kamasi je na prijemu u prostorijama atletskog kluba rekao da su, uprkos neprijatnostima na putu, novosadski atletičari uzrasta od 11 do 15 godina ostvarili izvanredne rezultate na Sportskim atletskim igrama u Dortmundu, jer je osvojeno 39 medalja.

Atletičar Stefan Sabo, koji je osvojio tri medalje i jedan pehar, rekao je da je veoma zadovoljan jer je zbog kašnjenja pravo iz autobusa otišao na teren i postavio lični rekord.

Mladi atletičari su kazali da im je u početku bilo dosadno, ali su kasnije našli načina da se zabave uz muziku i društvene igre. Kako tvrde, uprkos problemima na putu nisu dozvolili da im vremenske neprilike pokvare raspoloženje.

„Bili smo smireni i verovali smo treneru zbog njegovog iskustva“, rekao je Sabo.

Ferenc Kamasi je rekao da su zbog zastoja na putu atletičari počeli da se zagrevaju još u autobusu, a deca su po dolasku u Dortmund počela da se takmiče.

Novosadski atletičari uspeli su da stignu u poslednjem trenutku na takmičenje, zahvaljujući jednom madjarskom policajcu koji im je, kako je rekao vozač autobusa, dozvolio da kroz probijenu ogradu odu u kontra smeru na autoputu.

Diskusija

Odgovorite

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Derbi u drugom kolu

Voša druga