1
Evropske lige

Fil Nevil u trenerskim vodama

Objavljeno: 19.03.13 u 23:29

Phil Neville

Fil Nevil još uvek nije okačio kopačke o klin, ali ga to ne sprečava da pri kraju igračke počne da gradi trenersku karijeru i to ni manje ni više nego u reprezentaciji Engleske, istina mladoj.

Naime, Fudbalski savez Engleske saopštio je da će mlađi od braće Nevil na predstojećem Evropskom prvenstvu za igrače do 21 godine, koje će ovog leta da bude održano u Izraelu, biti deo stručnog štaba Gordog albiona, koji predvodi Stjuart Pirs.

Fudbaler Evertona je tokom karijere skupio 59 nastupa za reprezentaciju, a prvu priliku da sedi na klupi u ulozi pomoćnog trenera dobio je prošlog februara na kvalifikacionoj utakmici sa Belgijom.

„Dobio sam odličnu priliku da radim sa najboljim mladim igračima. Osetio sam draž na meču protiv Belgije, bila su to tri dana koja su mi otvorila oči. Tada sam shvatio šta želim u nastavku karijere, a to je da budem trener“ – rekao je Fil Nevil, čiji brat Geri radi kao pomoćnik Roja Hodžsona u seniorskoj selekciji Engleske.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter