1
Evroliga

Evroliga isključivo u banjalučkom Boriku

Objavljeno: 19.03.13 u 15:21

ball
Uprava kluba iz Aleksandrovca će za nekoliko dana, zavisno od obaveza dve strane, dogovoriti sastanak s predstavnicima Evrolige i na tom sastanku će biti dogovoreni detalji oko učešća Igokee u Evroligi.

„Videćemo hoćemo li uspeti da ispunimo sve uslove za igranje najjačeg košarkaškog takmičenja, ali najbitnije od svega je da Igokea drži prvo mesto na tabeli Jadranske lige i da je trenutno jedan od najboljih klubova u regionu. Ukoliko ishod razgovora sa čelnicima Evrolige bude pozitivan, Igokea će utakmice Evrolige igrati isključivo u Banjaluci, u dvorani Borik“, rekao je predsednik Igokee Boris Spasojević, a preneo klupski sajt.

Kolo pre kraja ligaškog dela regionalnog takmičenja Igokea je osigurala prvo mesto, ima bolji skor od Crvene zvezde, koja je obezbedila drugu poziciju, ali ostaje da se vidi da li je klub iz Republike Srpske izborio i direktan plasman u Evroligu.

Ko će zauzeti treće i četvrto u ligaškom delu pred završni turnir u Laktašima odlučiće poslednje 26. kolo. Radnički u Kragujevcu dočekuje Crvenu zvezdu, dok je Partizanu u Pioniru neophodna pobeda nad ekipom Solnoka.

Realno je da crno-beli slave protiv mađarskog kluba, ali ukoliko neočekivano kiksnu, a Budućnost kod kuće pobedi Olimpiju, na fajnal-for idu Podgoričani.

Takođe, sledeće subote biće poznato i ko ispada iz Jadranske lige. Izvesno je samo da će to biti poraženi iz međusobnog duela hrvatskih klubova Zadra i Splita, prenosi Tanjug.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter