2
Domaći fudbal

Donji Srem, pa Škotska

Objavljeno: 19.03.13 u 11:06

karadjordje

Najvažniji sportski događaj ove nedelje bez ikakve sumnje je utakmica Hrvatska – Srbija u Zagrebu, koja je na programu u petak i sve drugo je bačeno u drugi plan. Niko ni o čemu drugo ne razmišlja i nikoga ništa drugo ne interesuje. To je činjenica s kojom smo se pomirili.

Međutim, bez obzira na sve, red je da spomenemo i neka druga dešavanja iz srpskog fudbala. Recimo, odloženi meč 19. kola Jelen Superlige između Vojvodine i Donjeg Srema danas (14.30) u Novom Sadu.

Na stadionu Karađorđe uveliko se spremaju za meč kvalifikacija između Srbije i Škotske 22. marta., ali pre toga mora da se odradi i današnji meč. Svi se samo nadaju da teren neće biti uništen, a pobednik nije toliko bitan. Naravno, svima osim igračima i navijačima Vojvodine i Donjeg Srema.

Oni do meča u Zagrebu imaju neke bitnije obaveze, a mi ostali pevamo: „Kada će taj petak…?“

0
0

2 Komentara

  1. When I first saw this title Donji Srem, pa Å kotska | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. This is the accurate image1

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter