in ,

Dominacija Srpkinja

Jasmina Đapanović

Odličnu sezonu započetu na Evropskom prvenstvu u Srbiji decembra prošle godine, naše rukometašice će pokušati da krunišu titulama u evropskim kupovima. U sva četiri takmičenja pod okriljem EHF, naše internacionalke nalaze se u samim završnicama sa svojim klubovima.

Tako će se za finale Lige šampiona, drugu sezonu zaredom, boriti kapetan srpske reprezentacije, Andrea Lekić sa svojim Đerom, koji će se nameriti u polufinalu na rumunski Olkim. U drugom polufinalu, sastaće se slovenski Krim, Katarine Krpež, s norveškim Larvikom.

U polufinalu EHF Kupa, igraće francuski Mec za koji nastupaju Kristina Liščević i Svetlana Ognjenović protiv rumunskog Zalaua. U drugom polufinalu sastaju se danske ekipe Mitjilanda i Holstebroa.

Za finale Kupa pobednika Kupova, boriće se tim naše Katarine Tomašević, nemački Turingeru. Jedan od najboljih nemačkih timova na čijem golu stoji Katarina, odmere snage s austriskom ekipom HIPO.

Konačno, u Čelendž Kupu, sigurno je da ćemo videti najmanje jednu srpski rukometašicu u finalu. To mogu biti Jasmina Đapanović i Biljana Filipović.

Polufinala su na programu 6. i 7. odnosno, 13. i 14. aprila.

Diskusija

Odgovorite
  1. When I first saw this title Dominacija Srpkinja | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. I feel I’ll change to this blogengine system as it is a good deal nicer than mine.
    nJohnAlingav

  2. simply stopping by to say hey
    [url=https://www.youtube.com/watch?v=fCi2eX0hvHE]free 1600 microsoft points[/url]

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Dortmund odbio Siti

Maljković: Želimo het-trik ove sezone