1
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

Vujasinović: I u Breši idemo na pobedu

Objavljeno: 18.03.13 u 17:25
FOTO: starsport
FOTO: starsport

Trener vaterpolista Partizana Vladimir Vujasinović rekao je danas da crno-beli u revanš mecu osmine finala Lige šampiona protiv Breše neće čuvati prednost od četiri gola, prenosi Tanjug.

Partizan je u prvoj utakmici na Banjici pobedio sa 9:5.

„Spremni smo da pobedimo i tamo. Jedini način da prođemo među najboljih osam ekipa u Evropi je da tako razmišljamo. Četiri gola razlike nije malo, ali nije ni mnogo. Ako budemo išli da čuvamo tu prednost, može da se desi da izgubimo sa većom razlikom“, rekao je Vujasinović na konferenciji za novinare na Banjici.

On je dodao da u Brešu neće putovati Stefan Mitrović, Petar Filipović i Dimitrije Obradović.

„Očekuje nas mnogo agresivnija ekipa u odnosu na utakmicu u Beogradu jer Breša igra drugačije kod kuće. Zaslužujemo da pobedimo s obzirom na kvalitet koji smo pokazali u prvom meču. Ovo je prilika za mladi tim da pokaže koliko vredi i bez obziora na izostanke, mislim da možemo da se vratimo sa dobrim rezultatom“, rekao je Vujasinović.

Prvotimac Partizana Miloš Ćuk najavio je da će prvak Srbije i u revanš meču ići na pobedu.

„Očekujem Brešu onakvu kako je igrala u poslednje dve četvrtine. agresivnu i sa dosta čupanja i držanja. Ako budemo odigrali kako znamo, ne bi trebalo da imamo nikakvih problema“, rekao je Ćuk.

Dušan Mandić je ocenio da je ekipa psihički i fizički spremna za novi duel sa Italijanima.

„Pokazaćemo koliki je potencijal ove mlade ekipe. Idemo na pobedu, očekujem prvljavu igru protivnika i pristrasno suđenje, ali ne treba da se obaziremo na to, već samo na igru u bazenu“, rekao je Mandić.

Utakmica Breša – Partizan igra se u sredu 20. marta od 19:30 sati.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Vujasinović: I u BreÅ¡i idemo na pobedu | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Aw, this was a very nice post. In idea I want to put in writing like this moreover – taking time and actual effort to make a very good article… however what can I say… I procrastinate alot and certainly not seem to get one thing done.
    nCricvMorawu

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter