1
AdmiralBet ABA Liga

Radnički zanima samo pobeda protiv Zvezde

Objavljeno: 18.03.13 u 19:05

Muta-Nikolic1

Završnica ligaškog dela ABA lige dostigla je tačku ključanja. Ko će na zvaršni turnir, ko će u evrokupove, a ko će ispasti iz Jadranske lige znaće se posle poslednjeg kola koje je na programu narednog vikenda.

Trener Radničkog Miroslav Nikolić je istakao da njegov tim želi pobedu protiv Crvene zvezde u poslednjem kolu i tako se navijačima oduži za podršku koju su im pružali tokom cele sezone.

„U poslednjem kolu sledi nam prvi put nadmetanje za prestiž u Jadranskoj ligi. Ostaju kalkulacije, ali mene zanima pobeda pred Kragujevčanima, da sačuvamo nepobedivost koja traje još od oktobra prošle godine. Ova generacija je iznedrila dobru ekipu, u poslednjih 40 minuta potrudićemo se da ostvarimo maksimum sezone jer to, pre svega, zaslužuju naši igrači“, izjavio je Nikolić za zvanični sajt kluba.

Predsednik Radničkog Ivan Grujin je istakao da ekipa želi da se „razduži“ za poraze koje su doživeli od Zvezde u prvom delu sezone i polufinalu Kupa Radivoja Koraća.

„Sada se okrećemo poslednjoj utakmici regularnog toka ABA lige. Nakon trijumfa u Splitu, već smo počeli pripreme za srpski derbi na Jadranu sa Zvezdom zakazan za 23. mart. Želimo da se „razdužimo“ za prvi susret u ABA ligi i Kup Radivoja Koraća“, konstatovao je Grujin.

Meč je na programu u subotu 23. marta sa početkom od 20 časova u dvorani Jezero. Karte će se prodavati isključivo na blagajni dvorane po ceni od 300 dinara uz priloženu fotokopiju lične karte uz pružanje originala na uvid. Jedna osoba će moći da kupi maksimalno četiri ulaznice, a za sve vlasnike sezonskih karata koji dođu na meč su spremljeni i pokloni.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Radnički zanima samo pobeda protiv Zvezde | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Hello there! This article couldn’t be written any better! Looking at this post reminds me of my previous roommate! He always kept talking about this. I’ll send this article to him. Pretty sure he’s going to have a great read. Thank you for sharing!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter