1
Domaći fudbal

Počela licitacija

Objavljeno: 18.03.13 u 17:01

image

Aleksandar Janković još nije smenjen, a večeras će se znati kakava mu je sudbina sam mestu trenera Crvene zvezde, ali po dobrom starom običaju već se pominje njegov naslednik.

Kako pišu Večernje novosti Rikardo Sa Pinto je taj koji će sesti na užarenu klupu u Ljutice Bogdana. On je i zimus bio opicija Sportskog direktora Zorana Stojadinovića, ali tada nije došlo do konkretne saradnje.

Ova priča je interesantna koliko i sve druge priče vezane za Marakanu ali nije jasno odakle će crveno – beli izdvojiti novac za dolazak Portugalca, jer Gasprom još nije uplatio novac od sponzorstva i ne zna se kada će to učiniti.

Čak i da Rusi puste „silne milione“ u Zvezdi valja prvo početi sa vraćanjem dugova ali i isplatom plata zaposlenima uključujući i igrače, pa samim tim nije realno da taj iznos bude usmeren ka treneru strancu.

Ali ko zna, jer i čudnije stvari su se događale u taboru crveno – belih. Na kraju krajeva, možda je Stojadinović prodao Maseratija a novac planira da uloži u zvučno trenersko ime.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Počela licitacija | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Casana blog for anyone who wants to act out out nigh this topic. You observation so some its near exhausting to present with you (not that I real would want…HaHa). You definitely put a new stunting on a substance thats been shorthand about for period. Precise force, only zealous!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter