1
ATP

Novak i Janko dobro prošli, ne i Viktor

Objavljeno: 18.03.13 u 20:04

novak-djokovic-iw

Obavljen je žreba ze teniski turnir Masters serije koji će naredne dve nedelje biti igran u Majamiju za nagradni fond od 4.169.090 dolara.

Novak Đoković je prvi nosilac i slobodan je u prvom kolu. U drugom ga čeka pobednik meča između Žila Milera iz Luksemburga i Lukaša Rosola iz Češke.

Janko Tipsarević je takođe slobodan na startu. pošto je sedmi nosilac, a prvi protivnik biće mu jedan teniser iz kvalifikacija ili Australijanac Marinko Matošević.

Viktor Troicki nije imao sreće pošto mu je prvi protivnik Španac Pablo Anduhar, a ako ga pobedi očekuje ga Francuz Žo-Vilfrid Conga.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Novak i Janko dobro proÅ¡li, ne i Viktor | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Spot on with this write-up, I really suppose this web site needs rather more consideration. I’ll most likely be once more to learn much more, thanks for that info.
    CCrichtonDavesona

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter