1
ATP

Nadal: “ Sumnjao sam u sebe „

Objavljeno: 18.03.13 u 09:46

rafa nadal

„Ovo je definitivno veoma emotivna pobeda. Tokom sedmomesečne pauze se svašta desilo. Bilo je zaista teških trenutaka, sumnjao sam u sebe, ali sam sada dokazao i sam sebi neke stvari“, rekao je Nadal.

Španski teniser, koji je od ponedeljka ponovo četvrti na svetu, istakao je da ga je Del Potro naterao da promeni igru svojom agresivnošću.

„Fantastično sam ušao u meč, ali je onda Del Potro počeo da igra mnogo agresivnije. Mislim da sam prerano pokušao da promenim svoju igru protiv njegovog forhenda. Igrao sam previše agresivno za svoju igru. Kada sam se umirio počeo sam da igram bolje i sporije, ali moje kretanje na terenu je bilo neverovatno. Od tada sam odigrao fantastičan meč“, istakao je Nadal.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Nadal: & on google I just whent and bookmark it. Hello there! This article couldn’t be written any better! Looking at this post reminds me of my previous roommate! He always kept talking about this. I’ll send this article to him. Pretty sure he’s going to have a great read. Thank you for sharing!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter