in

Lindzi i Tajger to su srca dva…

Von i Vuds

Svetski sportski „superstarovi“ skijašica Lindzi Von i golfer Tajger Vuds konačno su priznali da su u vezi. Nakon višemesečnih nagađanja Vonova i Vuds su u isto vreme na svojim zvaničnim sajtovima postavili saopštenja.

„Pretpostavljam da ovo nije najbolje čuvana tajna, ali, da, u vezi sam sa Tajgerom Vudsom. Naša veza je iz prijateljstva proistekla u nešto više u poslednjih nekoliko meseci i to me je učinilo veoma srećnom. Ne planiram dalje da dajem komentare po ovom pitanju, zato što bih želela da ovaj deo mog života ostane između nas, moje porodice i bliskih prijatelja“, stoji na sajtu američke skijačice, dok je golfer napisao nešto slično na svom internet portalu:

„Nešto lepo što mi se desilo van golf terena je to što sam upoznao Lindzi Von. Lindzi i ja smo bili prijatelji neko vreme, ali smo u poslednjih nekoliko meseci postali bliži i sada smo u vezi. Zahvaljujemo se svima na podršci i poštovanju naše privatnosti. Želimo da nastavimo našu vezu, ali privatno, kao normalan par i da se takmičimo kao sportisti“.

Zaljubljeni par je na ovaj način priznao vezu za koju su već svi znali nakon što je Vuds poslao svoj avion po Lindzi Von kada je doživela prelom noge na Svetskom prvenstvu u Šladmingu. Njih dvoje u poslednje vreme provode dosta vremena zajedno u Vejlu i na Floridi, gde se američka skijašica oporavlja od operacije.

Diskusija

Odgovorite

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Vulfsi jedva dočekali Pekmena

Donacije za Sa Pinta