2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Donacije za Sa Pinta

Objavljeno: 18.03.13 u 23:30
FOTO: starsport
FOTO: starsport

Sportski direktor Crvene zvezde Zoran Stojadinović potvrdio je dolazak Rikarda Sa Pinta na mesto trenera i izjavio da će on biti isplaćivan od donacija.

„Stav kluba je da niko nema platu veću od 200.000 evra i Sa Pintova će biti blizu toga. Da li 180.000 ili 200.000 evra, to ne znam. On će biti plaćen van klupske kase, od donacija. Ljudi iz Upravnog odbora su pronašli one koji će to da donesu“, izjavio je Stojadinović novinarima posle sednice Upravnog odbora.

Portugalac će u Zvezdi ostati do juna sledeće godine, sa opcijom da se saradnja produži na još godinu dana, a Stojadinovi će je rekao da će novi trener crveno-belih stići u Beograd u utorak.

Sa Pinto je i više nego upoznat sa situacijom u kojoj se nalazi Crvena zvezda. Nije se upašio i svestan je svega. Lično sam ga doveo i pružio mi je uverenje da će nam doneti hrabrost. Ne verujem da može da bude loš trener“, rekao je Stojadinović i dodao:

„Ne plašim se jer Rikardo odaje pozitivnu energiju i poverenje. Ne poznajem ga lično, jednom sam ga video, ali bi bilo glupo da neko ne zna Sa Pinta. Ako pogrešim, neka ide po mojim leđima“.

Kada je reč o sada već bivšem treneru Aleksandru Janković sportski direktor crvene zvezde ističe da je ugovor sporazumno raskinut, a ne da je Janković oteran sa Marakane.

„Ugovor je raskinut na obostrano zadovoljstvo. Niko nije smenjen, ni oteran i to je najbolje rešenje za klub i situaciju u kojoj se nalazimo. Njegova smena je splet raznih okolnosti i ne treba kriviti nikoga“, istakao je Stojadinović.

Sportski direktor Zvezde je kazao da bi bilo dobro da Sa Pinto što pre preuzme ekipu, a sledeći trening crveno-belih je zakazan za sredu.

0
0

2 Komentara

  1. When I first saw this title Donacije za Sa Pinta | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Hiya. Very nice website!! Guy .. Beautiful .. Amazing .. I will bookmark your web site and take the feeds also…I am satisfied to locate numerous useful information right here within the post. Thank you for sharing…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter