1
AdmiralBet ABA Liga

Borik će biti spreman za Evroligu

Objavljeno: 18.03.13 u 21:22

hala_borik

Renoviranje dvorane Borik je u toku,a direktor Sportskog centra Manojlo Zrnić tvrdi da će uskoro biti zadovoljeni svi uslovi koje postavlja Evroliga.

„U toku je razbijanje staklenih prizmi na zapadnoj tribini, a uskoro počinju radovi na renoviranju svlačionica. Od postojećih osam napraviće se četiri velike, koje će zadovoljiti najviše standarde, zatim svlačionica za sudije, kao i antidoping kontrolu“, ističe Zrnić.

Sportski centar Borik biće domaćin Svetskog prvenstva u rukometu za juniore u julu ove godine, a Zrnić smatra da će svi radovi biti gotovi do tada.

„Ubeđen sam da će svi radovi biti završeni u predviđenom roku, odnosno da će dvorana biti spremna za organizaciju Svetskog rukometnog prvenstva za juniore koje će se održati od 14. do 28. jula. Kada se prošire tribine, u Boriku će moći da se igraju i utakmice Evrolige“, naveo je direktor Sportskog centra, a preneo je „Sportski žurnal“.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter