1
Fudbal

50 miliona za milionere

Objavljeno: 18.03.13 u 13:11

Marko Rojs

Mančester Siti je opet spreman da troši nenormalne svote novca kako bi vratio šampionsku titulu na Itihad, a prve mete su fudbaleri Borusije Dortmund Marko Rojs i Ilkaj Gundogan. Za dvojicu nemačkih reprezentativaca građani su spremni da plate čak 50 miliona funti.

Dortmund će svakako razmotriti ovakvu ponudu, ali je veliko pitanje da li će je prihvatiti. Gundogana bi mogli da prodaju, jer je to igrač koji je stigao kao zamena za Nurija Šahina koji se sada vratio na Signal Iduna Park, dok je situacija oko Rojsa komplikovanija i on je igrač čiji bi odlazak teško nadomestili.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title 50 miliona za milionere | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Howdy. Very nice web site!! Guy .. Excellent .. Amazing .. I’ll bookmark your blog and take the feeds additionally…I am satisfied to locate so much helpful info here in the post. Thank you for sharing…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter