1
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

Vrbas slab za crno-bele

Objavljeno: 17.03.13 u 19:40

partizan-rukomet-starsport

Foto: starsport

Rukometaši Partizana ostvarili su pobedu na gostovanju Vrbasu od 36:27 (15:17) u derbi utakmici 19. kola Super rukometne lige Srbije.

Dugo je domaći tim imao prednost u ovom meču, ali su daleko iskuskniji igrači Partizana u završnici dodali gas i na kraju čak ubedljivo trijumfovali sa devet golova razlike. Najefikasniji u redovima šampiona bili su Ilić i Radivojević sa po sedam pogodaka, dok je u domaćoj ekipi Orbović takođe sedam puta bio precizan.

Crno-beli su tako ponovo ostali usamljeni na vrhu tabele sa 36 osvojenih bodova, dva više od Vojvodine, dok je Vrbas treći sa 25 poena.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Vrbas slab za crno-bele | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Your web site provides a good deal of distinctive insights and info. I haven’t actually imagined about it like that.
    aMrxMoWark

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter