0
Domaći fudbal

Novo iskušenje

Objavljeno: 17.03.13 u 10:47

image

Fudbaleri Crvene zvezde danas od 13 sati gostuju na Čairu ekipi niškog Radničkog. Biće to novo iskušenje za posrnulog giganta i novi pokušaj da ostanu u kakvoj takvoj bodovnoj trci za vodećim Partizanom koji crveno. – belima u ovom trenutku beži 8 bodova.

Zna se da i ovog puta trener Aleksandar Janković neće računati na usluge Srđana Mijailovića, te da je Filip Kasalica još uvek rovit ali da će biti uz ekipu.

Takođe traba očekivati da od starta na terenu bude Luis Garido, dok bi u napadu trebalo da se nađu Milunović i Mudrinski.

Sa druge strane trener domaćih Saša Mrkić imaće na raspolaganju oporavljenog Bojana Đorđevića ali još uvek nije poznato da li će se on naći među startnih jedanaest.

RADNIČKI: Kesić, Stamenković, M. Petrović, Živković, Dragićević, Kolarević, Pejčić, A. Jovanović, Ljubinković, Stojanović, Škuletić.

CRVENA ZVEZDA: Bajković, Vešović, Pantić, Petković, Mladenović, Garido, Milivojević, Lazović, Milijaš, Milunović, Mudrinski.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter