2
ATP

Nole: Nisam zaslužio da pobedim

Objavljeno: 17.03.13 u 09:06

Novak Djokovic

Najbolji teniser sveta Novak Đoković nije uspeo da se plasira u finale Mastersa u Indijan Velsu. Del Potro je prekinuo Noletov niz od 22 pobede,a naš as kaže da su ga greške skupo koštale.

„Nisam zaslužio da pobedim.  Kad god sam imao šanse, u drugom i trećem setu, nisam ih iskoristio, štaviše, pravio sam mnogo neiznuđenih grešaka. Loše sam se i kretao, tako da mi ne preostaje ništa drugo osim da čestitam protivniku“, izjavio je Đoković.

Del Potro je u najbitnijim momentima bolje igrao i našao je snage da se vrati i posle 0:3 u trećem setu.

„Del Potro je zaslužio pobedu jer je bolje kontrolisao igru u najvažnijim momentima, tada je imao prave poteze i udarce. Nisam koristio bekhend udarce kao što to inače radim, a to mi je jedan od najboljih udaraca. Danas kao da nisam bio na terenu. U redu je, dešava se, to je sport i jednostavno, ovoga puta nisam uspeo“, rekao je Novak.

Argwntinac će se u finalu sastati sa Rafaelom Nadalom koji je u drugom polufinalu pobedio Tomaša Berdiha sa 6:4, 7:5.

0
0

2 Komentara

  1. When I first saw this title Nole: Nisam zaslužio da pobedim | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. I’ve heard that there are some issues with character limits on the PS3 web browser. Has this problem been fixed? Would I be able to type out long blog posts on the PS3 web browser?.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter