1
Ostali sportovi

Nemac zatvorio sezonu trijumfom u Lencerhajdu

Nojrojter trijumfovao na kraju sezone

Objavljeno: 17.03.13 u 15:33

feliks-nojrojter

Skijaši su slalomskom trkom u Lencerhajdu okončali ovu sezonu, a u poslednjem nadmetanju najbolji je bio Nemac Feliks Nojrojter koji je stazu prešao u ukupnom vremenu od 1:52,20 minuta. Preostala dva mesta na pobedničkom postolju zauzeli su Austrijanac Marsel Hiršer (+0,36) i Hrvat Ivica Kostelić (+0,51).

Bez obzira na ishod današnje trke bilo je poznato da veliki kristalni globus ide u ruke Marsela Hiršera koji je sezonu završio sa 1.535 osvojenih bodova, drugi je Aksel Lund Svindal sa 1.226, a treće mesto pripalo je Tedu Ligetiju koji je skupio 1.022 poena.

Hiršeru je takođe pripao mali kristalsni globus za disciplinu slalom pošto je skupio čak 960 bodova, drugi je Feliks Nojrojter sa 716, a treći Ivica Kostelić sa 535.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Nojrojter trijumfovao na kraju sezone | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Spot on with this write-up, I truly think this website needs much more consideration. I’ll probably be again to read much more, thanks for that info.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter