2
Evropske lige

Kanarinci odoleli crnim mačkama

Objavljeno: 17.03.13 u 16:28

sanderlend-noric

U prvom meču dana kada je u pitanju 30.kolo Premijer lige remizirali su Sanderlend i Norič, a crne mačke imaju za čim da žale jer su sat vremena igrale sa igračem više i ipak nisu došle do trijumfa.

Norič je prvi došao do vođstva i to posle prekida kada je Kamara glavom uputio loptu ka Hulahanu koji je bio na samo pola metra od gola i zatresao mrežu. A zatim sledi sporna situacija u 30. minutu, koja je definitivno imala velikog uticaja na meč – isključen je golman gostiju Bun zato što je navodno igrao rukom van kaznenog prostora. Iz većine uglova vidljivo je da nije bilo igranja rukom golmana kanarinaca. Deset minuta kasnije dosuđen je penal za Sanderlend zbog igranja rukom Sebastijana Basonga, a siguran sa bele tačke bio je Gardner. Očekivalo se da crne mačke dođu dotri boda, ali su se dosta mučile da stvore izglednu priliku u nastavku, pa je ostalo 1:1 i imaće Sanderlend mnogo problema da obezbedi opstanak ove sezone.

Norič ima 34 boda i nalazi se na 11. mestu, dok je Sanderlend tek 15. sa 31 bodom, sedam više od Vigana, ali i dva meča više.

0
0

2 Komentara

  1. When I first saw this title Kanarinci odoleli crnim mačkama | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. I feel I’ll change to this blogengine system as it is a good deal nicer than mine.
    nJohnAlingav

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter