in ,

Vujošević: Odlučila veća motivacija

vujosevic-gagic-kzs

Nakon utakmice sa MZT-om Duško Vujošević je razloge za poraz pronašao u većoj motivaciji domaćeg tima,kao i u brzo napravljena tri prekršaja Lea Vestermana.

„Čestitam MZT-u na pobedi. Puna dvorana i odlična atmosfera bili su velika motivaciju domaćem timu da dođe do trijumfa. Mi smo napravili mnogo grešaka. Imali smo kontrolu skoka, ali brzo napravljena tri prekršaja Vestermana ostavili su trag na našoj igri“ – kazao je trener crno-belih na konferenciji za medije.

Vujošević je burno reagovao kod zapisničkog stola prilikom poslednjeg napada Partizana pošto je po njegovom mišljenju vreme pušteno ranije.

„Kada je Otašević pogodio drugo slobodno bacanje zapisnički sto je pustio vreme ranije, odnosno pre nego što je naš igrač u terenu imao kontakt sa loptom. Možda mi ne bi ni došli do pozicije za dobar šut, ali je greška svakako napravljena“ – ubeđen je trener Partizana.

Iskusni stručnjak je zadovoljan što Partizan drži sudbinu u svojim rukama.

„Sami rešavamo svoju sudbinu. Ako pobedimo Solnok idemo na završni turnir pošto imamo bolji skor od Budućnosti protiv Solnoka“ – jasan je Vujošević.

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Aleksandrov debitovao za Manresu

Sigurna Valensija