1
ATP

Rafa čeka Novaka

Objavljeno: 16.03.13 u 22:07

rafa-nadal-indijanvels

Rafael Nadal prvi je finalista turnira iz Masters serije koji se održava u Indijan Velsu pošto je u polufinalu savladao Čeha Tomaša Berdiha sa 2:0, po setovima 6:4, 7:5, posle jednog sata i 44 minuta igre.

U oba seta Španac je bio daleko bolji u samim završnicama. U prvom je na samom kraju napravio jedini brejk, a u drugom je uspeo da nadoknadi zaostatak od 5:3 osvojivši poslednja četiri gema u meču. Čeh je veliku priliku propustio baš pri tom rezultatu jer je servirao za osvajanje seta čime bi meč odveo u odlučujući set.

Nadal će u finalu igrati protiv boljeg iz drugog polufinala u kojem se sastaju Novak Đoković i Huan Martin del Potro, a  taj meč počinje za 15-ak minuta.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Rafa čeka Novaka | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Hiya. Very nice web site!! Man .. Excellent .. Amazing .. I will bookmark your web site and take the feeds additionally…I am satisfied to find so much useful information here within the article. Thanks for sharing..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter