1
Fudbal

foto:starsport

Ništa od Dekijevog povratka

Objavljeno: 16.03.13 u 12:02
foto:starsport
foto:starsport

Selektor Siniša Mihajlović od svojih igrača zahteva da se u Zagrebu zabavljaju i da se ne opterećuju nepotrebnim stvarima, kao što je rat ili bilo šta slično. On će im preporučiti da ne čitaju novine, kako ne bi prikupili negativnu energiju i da bi što koncentrisaniji ušli u utakmicu.

– Tenziju stvaraju mediji, ne stvaramo je mi niti je osećamo. Mi na svaku sledeću utakmicu gledamo kao najvažniji, a sticajem okolnosti taj sledeći meč je u Zagrebu, pa mu tako i prilazimo.

Ishod susreta zavisi od nas, jer od svakog možemo da izgubimo, ali i od svakog možemo da izgubimo.

Meč je takav da nam ne treba neki poseban motiv, već naprotiv treba gledati kako da ne izgore. To nije ni malo lako, jer svi oni čitaju novine i prate medije, a potrudiću se da ih ne konzumiraju mnogo tih nekoliko dana koliko budemo na okupu.

Hrvati su uigraniji od nas, njihovi reprezentativci imaju kontinuitet igara u klubovima, pored toga imaju više bodova od nas, ali mi verujemo u pobedu. Imamo snage za to i u Zagreb idemo da trijumfujemo.

Naravno, idemo da igramo fudbal, ali i da se zabavljamo, jer je fudbal ipak samo zabava.

Što se spiska tiče, Dejana Stankovića nisam zvao, jer se povredio protiv Bolonje, a nije ni standardan u Interu, ali će biti uz reprezentaciju.

Šćepa je povređen i ukoliko ne bude mogao da nam pomogne pozvaću nekog drugog umesto njega, a meni je žao što ne mogu da računam na Lazara Marakovića – kaže Mihajlović.

Golmani: Željko Brkić (Udineze), Vladimir Stojković (Partizan) i Branimir Aleksić (Spartak);

Odbrana:
Branislav Ivanović (Čelsi), Neven Subotić (Borusija Dortmund), Matija Nastasić, Aleksandar Kolarov (obojica Mančester siti), Antonio Rukavina (Valjadolid), Milan Biševac (Lion), Nenad Tomović (Fiorentina), Slobodan Rajković (Hamburg) i Dušan Basta (Udineze);

Vezni red: Aleksandar Ignjovski (Verder), Ivan Radovanović (Atalanta), Ljubomir Fejsa (Olimpijakos), Radosav Petrović (Genčlerbirligi), Zdravko Kuzmanović (Inter), Luka Milivojević (Crvena zvezda), Zoran Tošić (CSKA Moskva), Alen Stevanović (Torino), Dušan Tadić (Tvente) i Nenad Krstičić (Sampdorija);

Napad: Filip Đuričić (Herenven), Filip Đorđević (Nant), Nikola Đurđić (Grojter Firt) i Marko Šćepović (Partizan).

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title NiÅ¡ta od Dekijevog povratka | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. I’m writing a paper on romoba vacuum cleaners and I observed this article being incredibly beneficial and informative. Thank you.
    jDaveRishanr

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter