1
Košarka

Aleksandrov debitovao za Manresu

Objavljeno: 16.03.13 u 23:29

aleksandrov-manresa

Srpski internacionalac Nemanja Aleksandrov debitovao je za Manresu u utakmici 25. kola španske ACB lige koju je ovaj tim izgubio na gostovanju od Valjadolida sa 86:73 (18:13, 14:19, 27:10, 27:31).

Aleksandrov se odlično snašao u Manresi, a bio je jedan od najboljih na terenu u prvom poluvremenu kada je njegov tim imao prednost. Igrao je požrtvovano, borio se za svaku loptu, pa je na kraju morao ranije da napusti parket zbog pet ličnih grešaka. Svoju prvu utakmicu u Endesa ligi završio je sa osam poena i po dva skoka i asistencije uz jednu rampu za 22 minuta koliko je proveo u igri. Imao je odličan šut iz igre (1-1 za dva i 2-4 za tri poena).

Manresa se dobro držala u prvom poluvremenu, a u drugom je potpuno stala. Pitanje pobednika rešeno je u trećoj četvrtini koju su domaći dobili sa 17 poena razlike. Istakao se Martin sa 19 poena, dok su O’Liri, Montanjez i Navaro postigli po 12. U timu Manrese, Troj DeVris postigao je čak 28 poena, a Adam Hanga 15.

Manresa u narednom kolu 24. marta dočekuje Bilbao.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Aleksandrov debitovao za Manresu | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Casana blog for anyone who wants to attempt out out around this theme. You respond so some its nearly exhausting to contend with you (not that I real would want…HaHa). You definitely put a new whirl on a topic thats been holographic nearly for geezerhood. Good force, only outstanding!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter