1
Evroliga

Unikaha srušila Real u Madridu

Objavljeno: 15.03.13 u 21:40

Unikaha

Košarkaši Reala dočekali su u 11. kolu Top 16 faze Evrolige Unikahu i doživeli poraz rezultatom 74:77 (21:15, 19:17, 13:28, 21:17). Ekipa iz Madrida je bila oslabljena neigranjem Rudija Fernandeza zbog povrede kolena.

Posle uvodne inicijative gostiju iz Andaluzije i vođstva od 4:11, Madriđani uspevaju da preuzmu kontrolu i preokrenu rezultat u svoju korist. Košarkaši Reala nastavljaju sa dobrom igrom i stiču dvocifrenu prednost do kraja poluvremena. Na odmor odlaze sa 40:32, a onda sledi potpuni pad u igri kraljevskog kluba.

Unikaha koristi neefikasnost Reala u trećoj četvrtini i preokreće rezultat u svoju korist. Madriđani čitavih šest ipo minuta nisu postigli koš, a gosti iz Malage serijom od 0:15 preuzimaju konce igre u svoje ruke. Međutim, domaći košarkaši se nisu predavali i trojkom Serhija Rodrigeza stižu na samo poen zaostatka na tri ipo minuta pre kraja utakmice. U veoma dramatičnoj završnici gosti su uspeli da sačuvaj vođstvo i slave u Madridu sa 77:74.

Najbolji košarkaš Unikahe bio je Luka Žorić koji je ostvario dabl dabl učinak sa 21 poenom i 12 skokova. Krunoslav Simon je dodao 18 poena, a Fran Vaskez 10. Real je predvodio Serhio Rodrigez sa 17 poena, Nikola Mirotić je dodao 12, a Džejsi Kerol je ubacio 10 poena.

Real Madrid i pored poraza je ostao na liderskoj poziciji E grupe sa skorom 9-2, koliko ima i drugoplasirani Anadolu Efes, dok su košarkaši Unikahe i dalje peti sa skorom 6-5.

0
0
1 Komentara
  1. When I first saw this title Unikaha sruÅ¡ila Real u Madridu | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Heya i am for the first time here. I came across this board and I find It really useful & it helped me out much. I hope to give something back and aid others like you aided me.
    uMwAlaq

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter