1
Domaći fudbal

Sneg muči superligaše

Objavljeno: 15.03.13 u 10:33

jsl (2)

Očekivani ili ne, tek sasvim je moguće da će utakmice JSL koje su na programu u subotu i nedelju biti pomerene usled loših vremnskih prilika.

I dok jedni tvrde da će celo kolo biti pomereno za „neka bolja vremena“, drugi pak navode da će u najgorem slučaju biti pomerene utakmice koje su planirane za subotu te da će biti odigrane dan posle, tačnije u nedelju, a u pitanju su utakmice: Novi Pazar – BSK , Rad – Spartak ZV i Radnički 1923 – Hajduk Kula.

„Ako na nekom od stadiona ne bude uslova da se igra u subotu, onda će te utakmice biti prolongirane za nedelju. Danas do deset sati sve ćemo precizirati kada dobijemo poslednje informacije o stanju na tri terena Superlige“ rekao je Branislav Delić, komesar za takmičenje.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Sneg muči superligaÅ¡e | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Hello there! Do you use Twitter? I’d like to follow you if that would be okay. I’m definitely enjoying your blog and look forward to new posts.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter