1
Evropske lige

Rafa srećan zbog Toresa

Objavljeno: 15.03.13 u 11:24

Rafa Benitez
Čelsi je nekako uspeo da savlada Steauu u revanšu osminefinala Lige Evrope i plasira se u narednu rundu, a gol odluke dao je, verovali ili ne, Fernando Tores. Da, Španac je pogodio, a menadžer Rafa Benitez je presrećan.

„Sada ima samopouzdanja i može da preuzima odgovornost. Mnogo sam srećan zbog njega, svi u klubu smo srećni što je preuzeo odgovornost. Taj gol je jako važan za njega, ali pre svega za ceo tim. Pre nekoliko dana je kao od šale pogađao na treningu, znali smo da će ovaj čas doći. Nadam se da je ovo samo prvo od dosta golova koje će dati do kraja sezone.“

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Rafa srećan zbog Toresa | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Whats up. Very nice website!! Man .. Excellent .. Amazing .. I will bookmark your site and take the feeds also…I’m happy to find so much useful info here within the article. Thanks for sharing..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter