1
ATP

Nadal bolji od Federera

Objavljeno: 15.03.13 u 08:53

nadal1
Bio je to 29. međusobni duel dvojice svojevremeno najboljih tenisera sveta i 19. pobeda Nadala koji pre samo mesec dana nije bio sigran da će uopšte igrati u Indijan Velsu.

„Prvi set sam odigrao fantastično. Prevazišao sam i sopstvena očekivanja s obzirom da sam juče imao težak meč protiv Letonca Ernestsa Gulbisa. O drugom setu ne znam šta da kažem jer, čini mi se da se Federer nije trudio kao što to obično čini. Verovatno je imao nekih problema“, rekao je po završetku duela sa Švajcarcem Nadal.

Protivnik Nadalu u polufinalu biće Čeh Tomaš Berdih koji je prethodno savladao Kevina Andersona iz Južne Afrike sa 6-4, 6-4.

U preostala dva četvrtfinalna meča večeras se sastaju Novak Đoković i Francuz Žo Vilfred Conga, odnosno Endi Marej (Britanija) i Huan Martin Del Potro (Argentina), prenosi Tanjug.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Nadal bolji od Federera | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Great site you have here.. It’s difficult to find high quality writing like yours nowadays. I truly appreciate individuals like you! Take care!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter