0
Fudbal

foto:starsport

Miha se družio sa studentima

Objavljeno: 15.03.13 u 15:21

foto:starsport
foto:starsport

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović rekao je u petak na druženju sa studentima Fakulteta sporta da će predstojeći meč sa Hrvatskom dobiti tim koji bude manje grešio, imao više sreće i osećao veću potrebu za pobedom.

„Kada govorimo o najvećim prednostima i manama naše i hrvatske selekcije…taj meč će rešiti to ko bude imao više sreće, ko bude manje grešio i osećao veću potrebu za pobedom“, rekao je Mihajlović studentima fakulteta u Beogradu.

Mihajlović je pred prepunim amfiteatrom, u kome su studenti sedeli na stepenicama i na dodatnim stolicama, više od sat vremena razgovarao sa studentima, odgovarao na njihova pitanja, ali ih i zabavljao anegdotama iz igračke karijere.

Studenti su najviše pitanja imali oko pripreme tima i taktike.

„Kada su u pitanju taktička, fizička i psihička pripremljenost, reprezentacija nije kao klub. Mi nemamo vremena da se bavimo fizičkom pripremljenošću, a nemaš ni mnogo vremena za rad…tako da je tu mnogo psihologije i mentalne pripreme“, rekao je Mihajlović.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter