0
Auto Moto

„Ledeni“ zadovoljan

Objavljeno: 15.03.13 u 13:26

image
Kimi Rajkonen završio je prve treninge pred trku za Veiku nagradu Australije na četvrtoj poziciji. Ispred njega bila su oba vozača Red Bula, Sebastijan Fetel i Mark Veber, kao i vozač Mercedesa Niko Rosberg.

Rajkonen koji je bio sasvim zadovoljan posle prva dva treninga, istakao je da Je Lotus napredovao u odnosu na prošlu sezonu, kao i da su manje više svi izjednačeni, ako se izuzme Sebastijan Fetel.

„U odnosu na poslednje trke prošle sezone, izgleda da smo se približili favoritima. Videli smo da je Fetel bio najbrži, ali svi ostali smo tu negde. Međutim, ovo je prvi petak u sezoni, pa hajde da sačekamo da prođu prve dve tri trki i onda ćemo znati na čemu smo“ rekao je Rajkonen i potom dodao:

„Sigurno možemo dosta da napredujemo. Red Bul je bio brz sa tvrdim gumama, pa je bilo očekivano da budu još brži kada smo prešli na super meke gume. Drugi ipak nisu imali takav napredak sa promenom guma. Tako je, kako je, ali trka će biti sasvim druga priča. Kao što sam rekao, tek je prvi petak sezone“.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter