0
Evrokupovi

Čelsi ispija Rubin, Bejl na Bazel

Objavljeno: 15.03.13 u 13:07

Europa-League-Logo
Žrebom, koji je obavio Patrik Klajvert, odlučeno je da se u četvrtfinalu Lige Evrope sastanu:

Čelsi – Rubin
Totenhem – Bazel
Fenerbahče – Lacio
Benfika – Njukasl.

Zanimljivo će biti na svim duelima, posebno na osusretima Benfike i Njukasla, a sigurni smo da se 180 minuta neće znati ko će u polufinale. Obe ekipe igraju odličan fudbal, a da li će uspešniji biti Kardozo ili Sise znaćemo tek 11. aprila.

U duelima Fenera i Lacija sigurno će biti vatre na terenu, ali i na tribinama, apa se samo plašimo da će sukobi navijači baciti u drugi plan dešavanja na terenu.

Geret Bejl se vraća posle suspenzije u tim Totenhema, pa Bazelu neće pomoći ni držanje za prečke i stative kao na meču sa Zenitom. Ovo će biti neka druga priča.

Rubinovu bravu će pokušati da otključa Čelsi, ali se pokazalo i u prethodne dve runde da je tim iz Kazanja izuzetno nezgodan rival. Čelsi želi trofej u Ligi Evrope i moraćže mnogo da se potrude kako bi već na Stamford Bridžu ostvarili dobar rezultat pred revanš u Rusiji.

Prvi mečevi na programu su 4. aprila, a revanši se igraju sedam dana kasnije. Finale je na programu 15. maja u Amsterdamu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter