0
AdmiralBet ABA Liga

Zvezda i dalje čeka „papir“

Objavljeno: 14.03.13 u 14:24

ristovic

Zbrka oko domaćina fajnal-for turnira ABA lige je nekako rešena i u Crvenoj zvezdi su zadovoljni što će Laktaši biti domaćin, ali na Malom Kalemegdanu i dalje nisu zadovoljni što rukovodstvo ABA lige ne da na uvid dokument potpisan sa Evroligom oko prohodnosti u elitno evropsko takmičenje.

„S obzirom na celokupnu situaciju, naš stav je bio da je najbolje da prvo dobijemo na uvid sporazum, pa tek onda da odlučujemo o domaćinstvu Fajnal fora“, kaže direktor Crvene zvezde, Davor Ristović i nastavlja:

„Mi i dalje nismo dobili sporazum koji je potpisan između ABA lige i Evrolige. I u danu kada je određen domaćin završnog turnira regionalnog takmičenja nekoliko puta smo pokušavali da dobijemo gospodina Lorbeka. Na naše pozive opet nije odgovarao, ali smo njegove izjave ponovo mogli da vidimo u medijima. Pošto još nema nikakvih naznaka da ćemo pomenuti sporazum dobiti na uvid ako bude potrebno angažovaćemo međunarodni advokatski tim koji će analizirati sve ono što je uradila ABA liga. Potrudićemo se da sve stvari izvedemo na čistac, razjasnimo sve dileme i time osvetlimo koje interesne grupe iz Borda ABA lige stoje iza blamaže regionalnog takmičenja poslednjih mesec dana“, kazao je Ristović uz konstataciju da ga najviše zanimo ko iz ABA lige će da snosi odgovornost zbog nastalog haosa.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter